perjantai 3. toukokuuta 2013

Angry Birds-kakku omalle kullanmurulle


Minun pieni poikani täyttää ensi viikolla kolme vuotta, mutta synttäreitä juhlittiin jo etukäteen. Siitä asti, kun siskolla oli synttärit viime kesänä, hän on sanonut, että "minun synttärit, äiti tekee angry birds-kakun" (osasi sanoa silloin vasta muutaman sanan lauseita), joten eihän se muu auttanut, kun tehdä se! Väkerrettiin lintuja ja possuja tyttöjen kanssa ja täytyy sanoa, että ikinä ei ole ollut niin kiva tehdä koristeita!

Kakun kanssa oli vähän epäonnea, mansikka-valkosuklaamousse ei hyytynyt kunnolla ja alempi kakku ei meinannut kestää ylemmän painoa, mutta ei onneksi romahtanut kokonaan.

ONNEA RAKAS PIKKUISENI!


9 kommenttia:

marsipaanipossu kirjoitti...

Ihana!!

Monalisa kirjoitti...

Aivan mahtava!! Minulla on samanmoinen projekti täällä käynnissä. Birdsien väkerrys on alkanut, muu kakku odottaa toteutusta. Ajattelin tehdä yksi kerroksisen kakun saman tyyppisillä koristeilla. Tämä sun kakku tuli niin sopivasti että joudun kyllä lainaamaan sulta vähän ideoita :) Itseäni jäi harmittamaan kun en saanut tilattua sellaista mattoa jolla olisi saanut tehtyä noihin palkkeihin puu-kuvioinnin.

Virpi kirjoitti...

Kiitos! Monalisa, melkein kivemman puukuvioinnin saa kun vetää viivoja terävällä tikulla tai marsipaanityökalulla ihan käsivaralla. Oisin kyllä voinut lainata sulle mattoakin, mutta en ole nyt Suomessa. Ja tokihan ideoita saa lainata! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, mutta kovin muhkuraiseksi on jäänyt kakun reuna.

Virpi kirjoitti...

Hahahaa Anonyymi, hauska, kun tällaisiin "negatiivisiin" kommentteihin ei voi omaa nimeään/nimimerkkiään pistää... Kuten tuossa tekstissä jo mainitsinkin, Dr Ötkerin liivatepaketissa oli jotain vikaa ja kakun täyte ei hyytynyt kunnolla (ensin luulin, että liivatetta oli liian vähän, mutta samasta liivatepaketista tehdylle toiselle kakulle kävi samalla tavalla). Eihän tuollainen kerroskakku silloin kovin hyvin onnistu, kun painoa tulee kakun päälle, niin täytteet pullistuu ulos ja kuorrute rypistyy. :( Siinä vaiheessa ei ole enää mitään tehtävissä, mutta onneksi se ei haittaa siinä vaiheessa, kun kakku on syöty! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai sorry jos ei saa laittaa muita kommentteja kuin kehuja. En lukenut tekstejäsi, sanoin vain mitä ajattelin. En muulloinkaan kirjoittele nimimerkeillä niin olisiko se nyt pitänyt kirjoittaa.

LeivinLiina kirjoitti...

Komea kakku! Valtavasti hienoja yksityiskohtia :)

Essi kirjoitti...

Oletpa upean kakun tehnyt! :)

Taru L kirjoitti...

Ihanan näköinen kakku!